youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Slutet av augusti

Kategori: Allmänt

och denna jobbvecka. Nästa vecka börjar med andra dagen på en ny månad och min sons treårsdag. Det är magiskt hur fort tiden går och hur fort man glömmer, både bra och dåligt.
Treårs kontrollen gick finemang, han är mogen och har ett bra och välutvecklat språk. Det var kul med mogen dock för han kunde inte riktigt se att han var röd!(Vi har tomater, jordgubbar och smultron på balkongen...)
Han var hemma i början av veckan pga feber, jag hade lite för mycket på jobbet och fick panik på måndagsmorgonen. Så jag var en riktigt dålig mamma och tog med honom till jobbet (han sa dock tack snälla mamma när han förstod att han skulle få följa med in på jobbet). Väl där tog det inte så lång tid innan det dök upp ett mail från kärleken, hans jobbresa var inställd så han kunde ha lilleman. Så fick det bli och nu har heldagar mellan dem gjort att de har någon sorts hemligt band som man känner i luften. De är i alla fall hemskt söta ihop :)
 
Jag har tillsammans med en fantastisk receptionist lyckats få ihop hela familjens tandläkartider samma eftermiddag i höst. Jag undrar om man kan ringa rektorn och få ihop alla jäkla skol och barnomsorgsmöten en och samma eftermiddag/kväll också... 
 
Tösen får sin första läxa idag och har pratat om den sen det kom info om vilka läxdagar som gäller. Pappan ska hjälpa henne att plasta in böckerna i helgen. Jag hade papper med Långben på på min första läsebok :)
 
Vi ska åka bort i helgen, det ska bli riktigt skönt för hemma ser jag bara en massa jag borde få gjort. Det är väl inte kaos men ett rejält tag med dammvippa, dammsugare och golvmopp hade inte skadat... Sen känner man ju av hösten i luften så ett par skor, långbyxor och jacka är väl på "hitta"-listan. Det kanske jag faktiskt lyckas få till i helgen. 
 
Jag hoppas ni alla mår finemang!
Ha en skön helg!
Kram