youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Hoho

Kategori: Allmänt

Så har allt dragit igång och jag har nästan glömt hur det är att vara ledig ;) 
 
Höstrusk idag men det ska tydligen bli värmebölja till helgen, vi får se hur det blir. Jag har planerat att ligga i badkaret ikväll. Är lite stel och träningen är inte på topp för tillfället, jag är inte så bra på att träna hemma men det börjar ta sig tycker jag allt. Kräver lite mer planering bara (eftersom allt ska plockas fram och sen bort igen pga platsbrist).
 
Ska ta tag i lite läsning också, har en hel hög med böcker i hyllan (heja 10 krs pocket!) men även en lång lista på böcker jag vill läsa. Ska kanske anamma skolsystemet "en kvart om dagen" så blir det läsning varje dag :)
 
Denna vecka börjar tösen med gymnastik och lilleman ska klippa sig. Vi ska tillbringa helgen hos älsklingen så lite frisk luft och utetorkad tvätt blir det nog. Simskolan drar igång nästa helg så sen blir det glest mellan hushelgerna sorgligt nog. Vi letar vidare efter gemensam bostad så håll tummarna för oss :)
 
Tjing!