youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Påsk!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig vårhelg detta visar sig vara. 16-20 grader och strålande sol. Torsdagen var en intensiv jobbdag, väldigt mycket journalskrivande då veckan innehöll många bedömningar. Med pianomusik från högtalaren summerades skattningspoäng och skrivbordet tömdes gradvis. Kallelser och ombokningar blev klara så att jag precis kunde ge postmannen kuverten i handen. Strax före 16 blev jag upplockad av fina mannen och barnen utanför jobbet för mat och fika hos svärisarna. Väl hemma gick lilleman bananas på påskägget han fått med hem, tittade lite för länge på tv men var nöjd och somnade snabbt straxt före 21. Tösen var lite mer sansad med ägginnehållet och ägnade sig åt datorspel med en kompis.
Gårdagen ägnades åt lite ärenden, städning och äggjakt. Jag och lilleman gick igenom hans rum ordentligt och rensade ut saker som han inte längre vill ha, han provade även sommarkläder och var mycket nöjd över att det mesta passade (nöjd mamma också då det innebär att vi slipper inköpsrunda för det!)
Idag ska jag och tösen hitta kläder till henne, vårshow med skolan på tisdag och nu har hon kommit på att hon saknar rätt kläder... I eftermiddag ska vi till vår förra granne på lite fika, sen påskmat och soffhäng. Imorgon har vi inget planerat så tänker att det ska bli en vilsam dag! På måndag ska barnen till sin farmor så jag antar att tvättstugan till trots kommer det bli den mest vilsamma dagen denna ledighet ;)
 
Hoppas ni har det bra!