youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Hohoho

Kategori: Allmänt

Finns det några snälla barn? Ja förmodligen och många det är synd om. Stackars barn i världen som får lida över vuxnas dumhet, det gäller ju allt från krig till att vuxna bara tar hänsyn till sitt eget välmående och självbekräftelsebehov. Nåja det var inte allvarsam jag skulle vara nu, bara skriva ett litet inlägg så ni vet att jag inte har hamnat under en släde eller i karantän med renarna.
 
Det är mycket bara, allt ska hinnas med hela tiden och det gör att bara måstena prioriteras samt basal överlevnad psykiskt och fysiskt. Året har varit innehållsrikt på många sätt, tufft på vissa och har påverkat mig på ett icke önskvärt sätt där varningsklockorna ringt intensivt, nära krasch men hann bromsa i tid p.g.a. tidigare erfarenheter och förstående nära. 
 
Jag har sökt lite andra jobb (ja inom mitt yrke men annat innehåll) och fått intervju på samtliga ställen. Fått erbjudande om ett av dem och om lönen (under förhandling) är rätt kommer jag tacka ja och avsluta min tid på mitt nuvarande jobb som varit mycket intressant och självförtroendestärkande på många sätt.
 
Ja men det var väl det för nu!
Puss och kram