youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

1 månad

Kategori: Allmänt

till julafton :) Nej jag är inte en sån där julfantast, det var bara ett konstaterande. Jag blev klar med julklappsinköpen idag (heja internetshopping), barnen fixade klart sina smågrejer till svärisarna så nu är det bara en liten julpresent till barnomsorgen kvar. 
 
Vilda barn idag och lite smågräl, men när läsningen var klar och lampan släckt säger lilleman med allvarlig röst: Du är den bästa mamman mamma, den bästaste mamman i hela världen faktiskt! Sen kom den lilla kroppen så nära så nära och delade ut pussar och kramar. Mysigt :)
 
Jag fick min julklapp från barnen lite tidigt, parfym :) Jag köpte den nu för det kom ett bra erbjudande, frågade tösen och hon tyckte att jag skulle beställa på en gång, hon fick trycka på knappen så var det ju hon som hade köpt ;)
I och med detta kom jag på att jag inte har någon önskelista... Önskar mig lite spabehandlingar eller pengar till nån liten trip i vår när mannen fyller 40...
 
Jeje, ha en fin vecka