youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

God fortsättning

Kategori: Allmänt

och allt sånt! 
 
Har haft några lugna dagar med kärleken. Promenader, konsert, En man som heter Ove, julmat med svärisarna, träning och lite plock och fix. Vi hade nyårsmiddag med bubbel i förtid eftersom varken maten eller dricka passar ihop med barnen ;)
Idag hämtade jag de små guldklimparna, de var trötta men glada över att komma hem :)
Imorgon kör vi till älsklingen och är där några dagar. Barnen har bestämt nyårsmeny och det blir ostbricka, enkelt värre! Glass till efterrätt och "bubbelvatten" i glasen. Tösen kan inte bestämma sig för klädsel och har packat två alternativ, lilleman väljer samma som på julafton men byter den röda flugan till en blå, gullungar :)
 
Vi har inga planer direkt för dagarna fram till pappavecka men har pratat om skogen, städning, lekland och biopremiär nästa vecka.
 
Barnen öppnade julklappar idag och var mycket nöjda. Petshop, Ninjago, böcker och en liten kattfamilj ("jag vill ha en lite katt som mina brandmän kan rädda" var en gullig önskan som inte gick att motstå ;) )
 
Nu har klockan blivit mycket så jag säger nattinatt!