youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

2019

Kategori: Allmänt

Ett nytt år och därmed nya möjligheter (och omöjligheter ;) )
 
Åter i jobbets vanliga tempo efter två veckors ledighet över jul och nyår. Fina mannen har under ledigheten haft en längre session med njursten, lilleman feber, tösen lite rastlös och småförkyld och jag mitt vanliga jag, det är skönt med vardag och rutiner igen ;) Dock är tösen skruttig idag så nu börjar vi väl om ;)
 
Detta år önskar jag lite mer fysisk aktivtet som inte har förnamnet rehab, vore trevligt om kroppen var samstämmig med hjärnan lite oftare.
 
Jag vill även läsa fler böcker, har haft serie och filmhöst/vinter och tänker att nu ska böckerna fram igen. Ska skaffa en pocketbok (tips tack!) att läsa i badkaret (vill inte chansa med en biblioteksbok eller e-bok som jag mest läser numera) på en utflykt i februari. 
Har landat i att 41 är min nästa siffra, 40 var ok, men 41 lät gammalt. Nu kvittar det haha, tänk som man kan vänja sig ;)
 
Var rädda om er!