youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Lite segt

Kategori: Allmänt

med den här vinterna va? Just nu när temperaturen är i mellanlandet och det inte riktigt går att säga om det är vinter eller vår då tycker jag att det är segt. Nåja, inget att göra åt så bara att trava på :)
 
Jag har lite bekymmer med sömnen, har med ålder och rening från skumma preparat och hormoner blivit mer känslig för ljus/mörker och nu vaknar jag tidigt. Hjälper inte att vi har hyfsat mörkt i sovrummet, inatt var dock rekord 3:48... Slumrade lite på soffan och sen med lilleman i hans säng men det blev ingen höjdarpoäng på sammanhängande sömn. Lär vara en skojig mamma och partner ikväll ;) Nåja blir bättre inatt!
 
Påsklov så tösen är hemma och har gjort en lista på saker hon vill göra/fixa under veckan. Lilleman är på fritids och trivs bra när det är lite aktiviteter de vanligtvis inte hinner med.
 
Helgen gick fort. Lördagen var tösen och fina mannen på en liten runda med skoinköp, besök hos svärföräldrarna, matshopping och fika. Lilleman och jag köpte en skrivbordsstol till honom, påskpysslade på Maxi och småfixade lite hemma. Igår jobbade fina mannen, vi andra skötte tvätt, städ och diverse lek och pyssel.
 
Puss och kram!