youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Krassligt

Kategori: Allmänt

Hej hej!
 
Här är det lite sjukstuga, började med tösen förra veckan, lite huvudvärk och yr som sen blev feber och rejäl förkylning. Hon piggnade till och det blev skola från onsdagen. På måndagskvällen slog febern till på lilleman och sen en förskräcklig hosta. Båda har galet ont i halsen. Febern har varit borta sen i torsdagskväll men rosslet och förkylningen är kvar och han sover oroligt. Han har min ställbara säng som har varit räddningen både under astmaperioden och nu med slemhosta. Lite försiktigt höjer jag huvudänden och han sover vidare. Guld värt! Själv har jag lite feber och känner mig trött, men det är kanske inte så konstigt med nattsömn som under barnens två första år...
 
Tvättstuga nu på morgonen och en liten tur till affären, (hostmedicin och isglass var överst på listan). Karate för tösen och ev en skorunda för hennes är inte vackra längre (håller dock vätan ute och sitter skönt enligt henne)
Tösen ska sen påbörja sitt skolprojekt, en tidsmaskin :)
 
Tjing!