youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

För och nackdelar

Kategori: Allmänt

Regn nu på morgonen, låter mysigt mot fönsterrutan och jag behöver inte gå ut än så det kan regna på en stund ;)
 
Igår fixade jag i förrådet och bar ner det jag sparat i lägenheten för att det var lite rörigt i förrådet. Hade tvättstugan men hade mycket tvätt och nån hade tiden efter så jag får tvätta lite idag också, fördelen är att det idag finns plats och tid för dörrmattan. Åkte sen och handlade lite blommor till balkongen (plus en balkonglåda eftersom en blåste bort i nån av höststormarna), ska fixa lite med det idag. Väl hemma hade jag bestämt mig för att kolla något på play och vika tvätt och bara vila men tanken på hur tösens rum såg ut lämnade inte hjärnan så det blev städning där och eftersom jag ändå var i farten tog jag ut insamlingssopor. Sen var klockan dags för Earth hour och jag tänkte lägga mig på soffan och läsa i ljuslågornas sken, men kände mig lite smått trött och gick och la mig istället. Satte några koppar och funderade på söndagsfix, när kopparna kände sig klara snurrade jag in mig i täcket och sov som en liten gris hela natten. Eller det beror på när natten tar slut för jag vaknade kl 4 då kroppen tyckte den var färdigsoven. Suckade lite och slumrade lite till, slog upp ögonen 45 minuter senare och blev lite glad när jag kom på att tiden tog ett skutt inatt så jag var inte vaken så himla tidigt trots allt. Glädjen höll bara i sig en kort stund eftersom jag kom på att telefonklockan ju ställer om sig själv... Så 4:45 med mycket vaken hjärna tog jag ett beslut om att gå upp och dricka lite te och plocka ihop tvätten. Ska kolla om den tidiga tvättiden är ledig, bokade ironiskt nog kl 12 för att jag tänkte att jag ville ha möjlighet till sovmorgon. Fördelen är att jag är utvilad och kan få undan lite på förmiddagen, ta en liten vilostund mitt på dagen med min spännande bok och sen ha tid för "vad jag vill" innan sovdags.
 
Imorgon påbörjar jag en ny akupunkturomgång, hade ju goda resultat av det innan jul så ska bli spännande att se allt hon kan få ordning på nu när smärtan inte är så ihärdig :) Det är traditionell kinesisk akupunktur så det blir lite vidare behandling än punktinsatserna från sjukvården (vars effekt inte ska förringas).
 
Ha en fin dag!