youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Blandat

Kategori: Allmänt

Så var det måndag igen. Lite småkallt men ändå ok.
Blev en dyr helg med inköp av vinterdäck och vinterskor. Är i ett skov så kroppen tycker att allt är lite jobbigt, men det är ok. Börjar jobbdagen med ett mycket tråkigt besked och de bekymmer jag kan tycka jag har suddas ut och tacksamheten över stöd och ett bra liv sprider sig i kropp och själ. Det är det stora minuset med mitt jobb, men vi ser varje dag att vi stöttar och hjälper vilsna själar och vi är medvetna om att vi inte kan rädda alla. Dock är det extra tungt när vi inte ens hunnit fram...
 
Under veckan ska jag knåpa ihop en önskelista men vet inte när den kommer... Utöver jobb har vi en del att fixa med, tösen har flera läxor och ett prov, hon är inte riktigt van än så det är en del frustration och vi behöver hitta lösningar för bra balans mellan skola och fritid (bra att en stor del av mitt jobb är strukturschema ;) ), lilleman ska på provtagning samt läkarbesök och på fredag ska jag och fina mannen på happening med hans jobb.
 
Vi har planerat födelsedagsfirande i februari och jag försöker få ihop den jobbfest som ska bli i feberuari/mars. Ja det är som det är.
 
Hoppas ni mår väl!