youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Midweek

Kategori: Allmänt

Så var det sista semesterveckan och jag har inte skrivit om den för jag har varit hos älsklingen utan min dator (skriver helst på den) och detta uppmärksammades av lilla mor ;) Nåja det har inte hänt något spännande heller så inte mycket att skriva om.
Imorgon ska jag och darling skruva ner tösens loftsäng, hon har tröttnat på den och nu när kompisövernattningar blir vanligare är det inte så kul att ligga uppe i luften. Det kommer blir trångt på rummet men hon säger att hon står ut. Förhoppningsvis blir det bostadsbyte under våren och då blir det gissningsvis mer plats för henne :)
Hon vet inte om att vi fixar detta nu så hon kommer bli lite snopen när hon kommer hem på lördag haha. 
 
Jobbstart på måndag, sista fritidsveckan på gamla stället för tösen eftersom hon har simläger veckan efter. Lilleman kommer tillhöra "de stora" på förskolan och pedagogerna sa innan sommaren att han är en bra förebild så vi hoppas det håller.
 
Jehopp det var det för nu!