youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Sköna maj

Kategori: Allmänt

Eller något i den stilen
Inte mycket skrivet, är väldigt trött och det händer saker hela tiden. Jag har varit lite allergihängig och förkyld rätt länge. Sitter i hela huvudet och bröstet. Yrsel är en bonus som sänker förmågan och orken brutalt. Nässprayat mig enligt instruktuon för öronen och sen sökt vård igen när det inte släpper. Där såg man en inflammation i hörselgången och buktande trummhinnor (som vanligt när förkylningen inte går över), man kunde dock inte se om det var inflammation "inifrån" också så ska återkomma när den yttre lagt sig men besvären kvarstår. Skojsigt värre!
Plus var i alla fall att mitt blodtryck var perfekt och det utan vila innan det togs, sköterskan var lite orolig för att det kanske är för lågt annars = yrsel. Jag sa att jag gärna fokuserar på öronen i nuläget ;)
 
Sommarplanerna är hyfsat klara. Tösen ska på läger sommarlovets två första veckor, vilket är bra för vi jobbar och hon har svårt att trivas så länge utan direkt sällskap :) I juli åker vi uppåt landet. Troligast med tåg för att mannen kommer efter i bil några dagar senare. Vi har inte planerat klart. Eventuellt kör jag och låter mannen ha en lugn vecka hemma ;)
 
Ha en skön vecka!