youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Snart slut på februari

Kategori: Allmänt

Då var det snart dags för mars månad minsann, här är vinter och barnen har åkt pulka i helgen. Det är en speciell känsla som infinner sig när de kommer hempulsande i snön med tefat och stjärtlapp på släp. Rödkindande och aktivitetströtta men med glitter i ögonen för att sätta sig nära under en filt. Mysigt :)
Vi hade en hemmahelg (tösen var på bio med fina mannen i fredags) och har spelat spel, kollat på film och bara varit utöver det vanliga städ, mat och tvätt.
 
Imorse åkte fina mannen till Ungern och kommer hem först på fredag. Blir lite rutinändringar eftersom han annars lämnar barnen till skolan. Nu har lilleman morgonfritids och kommer vara lite trött kan jag tro. Tösen ska ordna frukost och ta sig till skolan på egen hand. Hon tar det på största allvar och är lite orolig. Konstigt det där med att vara så stor och så liten på samma gång :)
 
Festen gick bara bra. Det var riktigt trevligt och tro det eller ej men de hade minsann med sig fler presenter. Vaserna som passar till ljusstaken samt en stor Ernstvas och tulpaner. Så bortskämd :)
 
Tjing!