youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Snart så

Kategori: Allmänt

Det blev minsann en ganska skön helg om än förkylningssnörvlig, vi fick en hel del smågrejer fixade. Barnens rum är genomgångna (jag går igenom alla deras lådor någon gång per år och sorterar ut släng/skänk och spara + spara i förrådet. Det är skönt att göra så, barnen går sen igenom "bort"-högen för att avgöra vem som ska ha det, bra med småkusiner! ) Kläder gås igenom lite oftare, dels för att de växer som ogräs men också för att lilleman är en klädmarodör och det är för lite förvaring för att hänga fast vid "kanske"-kläderna.
 
Var en runda på marknaden med tösen på lördagen, hon hade tråkigt hemma (bråkig bror och fotboll typ). Blivit en del läst faktiskt och lite filmtittande. Hann även med kortspel och Spotify- plågeri (när en något berusad kvinna hoppar mellan låtar för att de är så j..la bra ;) )
 
Tvätt och packning som planerat, bakade en svartvinbärskaka (frystömning) och fina mannen putsade fönster. Det var lite av det som blev gjort, slappade en del också så jag skulle ha energi till tre jobbdagar :) Det är ganska tråkigt så här dagarna innan semestern, administration och städ typ. Har patienter bokade men i min bransch är det inte alltid de dyker upp... Passar på att ta ut lite flextimmar på eftermiddagarna så det går ok.
 
Lunchade med piffiga E igår så det var lite bonus att använda tid till :) I eftermiddag är det matshopping, strykning och ta upp potatis på listan :) Blir nice med lite hemmaodlad potatis till middag, hoppas de är goda.
Imorgon är det hämtning av gangsters på eftermiddagen och sen slutpackning.
 
Tjing!