youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Hej pappa!

Kategori: Allmänt

Min lilla pärla var i gott skick enligt besiktningsmannen så nu behöver du inte vara nervös för besiktningen mer pappa ;)
 
Fredag imorgon och sen bara en jobbvecka kvar innan ledighet. Det är ok att gå på ledighet känner jag, mitt uppdrag är stängt under semestern så jag har ingen att överrapportera till eller lära upp, det är väldigt skönt. Tänker jobba sent på torsdag (barnen är hos sin pappa då) och se till att det är städat där jag vill osv. 
 
Gick bra med nya PT:n idag, han hade läst min journal innan så han visste vad jag var för en filur. Han bytte ut ett par övningar och utökade några. Jag fick också bra tips på hur jag ska träna om jag inte kan komma till gymmet under sommaren så det är bra!
 
Vi ska vara hos älskling i helgen, barnen är där redan från morgonen imorgon så de får lite extra ledigt. Jag har hört rykten om pannkakslunch och eventuell bakning :) 
 
Ha en fin helg!