youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Gnällig

Kategori: Allmänt

Jag ska skriva ett inlägg om semester, någon annan dag. Nu vill jag vara lite gnällig bara haha.
 
Syrran hade skrivit ett inlägg med rubriken "Uttorkat och överväxt". Det visade sig vara hennes växthus det handlade om, för mig är det en konsekvens av att vara särbo ;) Nåja. Detta är ett återkommande gnällämne. Vi vill inte vara särbo längre, men när en har hus som måste säljas innan det blir samboskap drar det ut lite på tiden. Under vår barnlediga vecka har vi fixat en hel del grejer i huset, så nu hoppas vi det blir försäljning efter sommaren
 
Jag är så glad att vi hittade varandra, det var en slump och som mitt liv var fanns det f-n inget självklart. Varför jag skildes vet de flesta men hur det var innan och under en lång tid efter är det bara min fina älskling som vet. Och det har inte varit en lätt match kan jag lova men han har inte tvekat en sekund på oss och mig. Inte heller på mina små gangsters som han skulle (i sann föräldraanda) offra livet för. Jag förstår inte alltid men jag är oerhört tacksam över att livet tog en sån fantastisk vändning. Jag tänker att detta är en man jag ska bli rynkig och krokig med. Kan vi hålla tummarna för det allihopa?
 
Puss och kram på er.