youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

April och väder därefter

Kategori: Allmänt

Idag är det sol och hårda vindar, inte så toppenbehagligt men ljuset är min vän :) (ja sömnen har rättat till sig efter ljuschocken).
 
Påskhelgen ägnade vi åt allt möjligt. Började torsdageftermiddagen/kvällen med IKEAbesök för att kunna göra om lite hemma. Bland annat tösens rum (behov av större skrivbord och bättre stol), mattor i vardagsrummet och en av de utbytta in på lillemans rum eftersom vi märkt att det blir kyligt att leka på bara golvet. Blocketannonser för skrivbord och tv (som vi bytt ut för ett tag sen men inte åtgärdat restprodukten).
Tvätt och städ som vanligt, fina mannen var hos svärföräldrarna en stund och jag roade mig på gymmet där jag passade på att njuta av lite bastutid då det inte var några damer alls på plats så inget slagsmål om utrymmet precis.
Vi tittade på några filmer, pratade strunt, pratade sommarplaner, intog vuxendricka, dansade lite för mycket (mest jag som stod för hoppandet ;) ) vilket ledde till ganska svår träningsvärk haha. Det var i alla fall en väldigt bra helg fylld med det mesta och som gav energi.
 
Veckan rullade på och helgen som gått har haft blandat innehåll. Söndagen blev lite gym och bastu på morgonen för mig, lilleman och stora älskling växlade ute och innelek med lite shopping (cykelkorg till tösen bland annat). Tösen var ute med en kompis på efterlängtad cykling i vårvädret. Tyvärr kom hon hem med ett trasigt knä... Det var ingen skön syn när jag skulle rengöra så det blev jourcentralen och tur var väl det för hon kom hem med fyra stygn efter att sköterskan plockat ut småsten och hudavskrap. 
 
Fina mannen åkte på jobbresa i måndags, kommer förhoppningsvis hem på torsdagkväll/natt (man vet aldrig med flyg och tåg). Jag åker till Ystad för spavistelse på fredag till söndag. Ser fram mot det mycket så hoppas verkligen inte det blir snökaos på vägarna.
 
Må så gott!