youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Helgen

Kategori: Allmänt

Idag är min sista barnfria lediga dag. De kommer hem ikväll och även om jag längtar hade det varit skönt med lite mer tid för mig och mannen. Snorar, hostar och har ont i kroppen, det har gjort att helgen blivit lugnare än vi hade tänkt oss kan jag erkänna... Nåja det kommer fler helger och förhoppningsvis är de inte lika fyllda med förkylning och snö
 
Jag har bokat tid för klippning, valde en annan frisör denna gång (på annan salong, på annan ort :) ) ska bli spännande. Jag sparar ju ut och vill fortsätta med det, men eftersom det var uppklippt och urtunnat en hel del innan behöver det formas till lite nu så det blir jämnare. Dessutom drar lilleman av det på en del ställen så de behöver också formas.
 
Har köpt tre blusar, var ju köp 3 för 2 erbjudande + att jag hade en bonuscheck så under 600 kr blev det och älsklingen "godkände" alla tre :) Eftersom jag har en inte så klädsam kropp är jag ingen vän av klädshopping, men med nytt jobb (där privatklädd gäller) och vår på gång var det nödvändigt ont. Jag hoppas att min hjärna och min rygg är med mig på spåret att kunna ha mina jeans snart igen. Inga dyra eller särskilt snoffsiga jeans, men sådär mörkblå och sköna är dem så jag jobbar på även om det går sakta.
 
Nu är det kafferefill sen dags att sniffa kärleken i nacken så vi får något gjort denna dag, som redan stulit en timma från mig...