youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Oj oj

Kategori: Allmänt

nu var det längesen jag skrev, men till mitt försvar vill jag informera om att jag typ inte skriver något alls mer än jobb och handlingslapp. Läser inte heller speciellt mycket. Fick lämna tillbaks en bok igår som jag inte ens kommit till hälften i och då hade jag ändå lånat om den... Det har aldrig hänt faktiskt.
 
Nåja lite hälsa: Barnen mår fint, tösen har lite överansträngningsont i vristerna efter helgens simtävling (där hon simmade bra och var riktigt nöjd! Mittenplacering typ), lilleman har blivit lite tröttare så här i mörkret och vill gärna sova "lite till" på morgonen. Mamman är lite trött och gnällig som vanligt. Har ingen medicin alls nu och hjärnan är tillbaka, dock i "friskspeed" vilket gör att rastlösheten och frustrationen kryper i kroppen och sömnen är upphackad. Ska komma på en bra hjärngympa så psyket vill vila så mycket som kroppen på natten.
 
Till helgen är det simning, dansuppvisning med tösen och dans för lilleman. Och det vanliga städ och tvättandet. 
 
Puss och kram