youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Så är det

Kategori: Allmänt

Ganska mycket ont och väldigt trött, äter sen i fredags medicinen jag tackat nej till ett par gånger. Är vansinnigt trött och muntorr och smärtan har inte inte minskat, men två veckor ska jag tydligen hålla i för att veta om den hjälper. Bassängträningsstart nästa vecka troligen. Ja just det, det verkar som jag har ett vridet bäcken, sjukgymnasten kunde inte säga om det berodde på senaste smällen eller om det är något som smugit sig sen förra trappracet för snart 3 år sen, oavsett var det något som behöver passiv behandling och nu ska jag bara hitta någon som kan ge mig det. Den sjukgymnasten är en av de bättre jag träffat men tyvärr är det svårt att ta sig dit utan bil så det är nog kört att använda honom :(
 
Nu ska jag sova, puss och kram
 
Ps. Japp det kom brev till tösen idag mor, men hon är hemma först imorgoneftermiddag, kanske har du hunnit hitta något i din brevlåda tills dess! ;) Ds.