youmeus.blogg.se

Om jag hade hunnit hade det varit en rapp, analyserande och samhällskritisk blogg. Nu blir det mest dravel om hälsa, ungar, mannen och lite annan update till mina tre stadiga läsare ;)

Sköna söndag

Kategori: Allmänt

för vissa i alla fall... Fina mannen vaknade med rejäl ryggvärk inatt, tyvärr njursten och inte så mycket mer sömn. Barnen och jag rymde till Busfabriken så han fick vila ifred. Vi uträttade några ärenden och var hemma lagom till eftermiddagsfikat :) Fina mannen hade avlossat några bumlingar och mådde smärtmässigt bättre (inget sjukhusbesök nödvändigt) dock rätt sliten.
 
Lekland var efterlängtat, vi gjorde ett försök förra veckan men då var det så varmt att lokalen var totalt överhettad (vi mötte en pappa som sa att det var 32 grader ) vilket innebar att det inte kändes tryggt att låta svettodjuren leka där. Lilleman blev mycket sorgsen :( och det kändes i hjärtat på hans vuxna. Nåja idag är han nöjd!
 
Vi ska ha lite filmkväll idag, mannen smyger igång efter semestern imorgon (han jobbar ju när det behövs även om det är semester men imorgon är den över på riktigt) så sista hängkvällen på ett tag.
 
Puss och kram
Kommentera inlägget här: